SJP® Protective Metal Polish

SJP® Protective Metal Polish is een hoogwaardige metaalpoets met een waterafstotende laag, waarmee je aluminium, rvs en andere soorten metaal binnen de kortste keren laat glanzen als een spiegel. De metal polish van SJP® maakt gebruik van geavanceerde en duurzame ingrediënten, waardoor de metaalpoets beter is voor mens en milieu.

De Eigenschappen van SJP® Protective Metal Polish:

  • In een oogwenk een spiegelend resultaat
  • Door de ingebouwde sealant een water -en vuilafstotende laag
  • Langdurige bescherming
  • Handmatig en machinaal gebruik
  • Voor alle soorten metaal zoals aluminium, rvs, chroom en koper.
  • Laat géén strepen of poetskrassen achter
  • All-in One metal polish; reinigt, herstelt en beschermt
  • Zowel handmatig poetsen als machinaal

SJP® Protective Metal Polish voor een spiegelend resultaat

Met deze krachtige Metal Polish van SJP® kun je binnen no-time een spiegel-effect bereiken op al je metalen onderdelen. Wanneer het nu gaat om motoren, auto’s, boten of jouw antieke oldtimer, onze metaalpoets zorg voor een diepe glans en laat het onderdeel weer stralen! De metal polish is naast het gebruik op aluminium ook uitermate geschikt op andere metalen, zoals RVS, messing, koper, brons of chroom.

Geschikt voor handmatig en machinaal gebruik

Uiteraard kun je de SJP® Protective Metal Polish handmatig gebruiken in combinatie met een goede microvezeldoek, maar je kunt deze metaalpoets ook machinaal gebruiken. Monteer een polijstbal of polijstschijf op een boormachine en tover deze om tot een polijstmachine; voor een nog sneller resultaat!

Gaat je voorkeur uit naar lekker old-school poetsen met de hand? Gebruik dan gewoon een goede microvezeldoek. Wil je weten hoe je onze metaalpoets het beste kunt gebruiken? Bekijk dan onze blog “hoe werkt een metal polish”

Dé All-In-One Metal Polish

Zoals de naam al doet verwachten is de metal polish van SJP® een veelzijdige metaalpoets. Naast dat de metal polish voorzien is van een zeer krachtig polijstmiddel, waarmee je erg snel het zogenaamde spiegel-effect kunt creëren, geeft deze metal polish ook een langdurige bescherming.

Door de toevoeging van een sealant in de metaalpoets kun je nog langer genieten van die mooie glans. De sealant zorgt er namelijk voor dat het onderdeel is voorzien van een water- en vuilafstotende laag. Op deze manier blijft het materiaal langer beschermt en wordt het onderhoud een stuk eenvoudiger.

Uiteraard hoef je bang te zijn voor poetsvegen of krasjes op het gepoetste oppervlak. Deze metal polish laat geen strepen of poetskrassen achter op het metaal.

Want zeg nou eerlijk, wie wil er nou niet zo lang mogelijk genieten van de glans?

De perfecte metaalpoets-formule; voor een stralend eindresultaat

Bij de SJP® Protective Metal Polish hebben we er specifiek voor gekozen om te gaan voor uitsluitend duurzame ingrediënten. De formule van de metaalpoets is de perfecte combinatie tussen effectiviteit, duurzaamheid en resultaat!

De polijstkorrel die wij gebruiken in onze metal polish is de meest verfijnde en geavanceerde polijstkorrel op de markt. Deze duurzame korrel zorgt ervoor dat je het maximale resultaat bereikt in zo’n kort mogelijke tijd. We hebben hier absoluut geen compromis in gesloten. Het creëren van de beste polijstkorrel was ons streven; die hebben we dan ook zeker gekregen!

Het vloeibare smeermiddel dat we hebben gebruikt is gezonder voor mens en milieu. We hebben het middel veel verder door gedistilleerd. Vandaar dat de schadelijke stoffen die je normaliter tegenkomt bij vergelijkbare producten eruit zijn gefilterd. Om die reden is het een stuk verantwoorder om onze metal polish te gebruiken.

Beschermende sealant

En dan de metaal sealant, de wax, de beschermende factor in onze metal polish; dit is wat je zoekt in een goede metaalpoets. Wanneer je een metalen onderdeel poetst gaat het niet enkel om efficiëntie. Je wilt natuurlijk ook dat het onderdeel mooi glanst en zo lang mogelijk beschermd blijft, zodat je er lang van kunt genieten. Vuil- en vochtafstotende eigenschappen spelen daar een cruciale rol in. Geen zorgen, dit hebben wij ook afgedekt. Onze sealant biedt een langdurige bescherming.

Het was niet makkelijk om al de ingrediënten in een goed werkende formule te krijgen en dat ook nog voor een betaalbare prijs, maar het is ons gelukt! De SJP® Protective Metal Polish is een vooruitstrevend product met een effectieve werking, duurzamere ingrediënten en een langdurige bescherming. Het mag best gezegd worden dat we trots zijn op het eindresultaat!

Snel en eenvoudig SJP® Metal Polish kopen?

De Protective Metal Polish van SJP® koop je gemakkelijk en snel bij één van onze verkooppunten in Nederland, België en overige locaties in Europa. Benieuwd waar je onze metal polish kunt kopen? Zoek dan naar het dichtstbijzijnde verkooppunt op onze pagina. Heb je geen verkooppunt bij jou in de buurt kunnen vinden? Attendeer dan je favoriete winkel op ons product.

Heb je nog vragen over het product, of hoe je het moet gebruiken? Kijk dan op onze blog pagina “aluminium Poetsen” Neem dan gerust contact met ons op via onze contact pagina. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Is de keuze al gemaakt? Koop dan vandaag nog je SJP® Protective Metal Polish bij één van onze verkooppunten of neem en kijkje in onze webshop!