Over SJP Products

De naam SJP klinkt bekend bij vele motorliefhebbers en custom bouwers. Het merk bestaat namelijk sinds 1987 en heeft naam gemaakt met zijn motorfiets onderdelen. Wie kent de voorvorken, forward controls of de beroemde dubbele koplamp van SJP nou niet?

Naast de motorfiets onderdelen heeft SJP het assortiment uitgebreid met een lijn motorfiets poetsmiddelen. Denk dan aan een hoogwaardige metal polish, een complete polijstset voor aluminium, maar ook diverse losse producten zoals polijstschijven, polijstballen en polijstpasta. Kortom: alles wat je nodig hebt om de SJP motorfiets onderdelen te onderhouden. Bovendien zijn SJP-producten ook uitermate geschikt voor het naar nieuwstaat krijgen van alle metalen onderdelen van jouw motor, bromfiets of oldtimer.
SJP heeft tientallen jaren ervaring op het gebied van poetsen en polijsten van aluminium onderdelen. We hebben dit immers jarenlang in eigen beheer gedaan. Vandaar dat wij je, naast de kwalitatieve producten, ook van een gedegen advies kunnen voorzien. We weten namelijk als geen ander welk poetsmiddel of metal polish wél of niet werkt.

Naast een schitterend resultaat zijn onze producten ook doorontwikkeld met het oog op duurzaamheid. Het produceren van producten die veilig zijn voor mens en milieu is ons streven. Vandaar dat je ze altijd zorgeloos kunt gebruiken.

Heb je interesse in onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Het is uiteraard ook mogelijk om binnen te lopen bij één van onze verkooppunten.

Wil je onze producten verkopen? Graag gaan we met je in gesprek. Bel of mail ons gerust!